DERMACOL - eye shadow base

13.04.2015 15:29

DERMACOL eye shadow base - báze pod oční stíny

Co se týče báze pod oční stíny od Dermacolu, tak jste o ní určitě už slyšeli. Pro někoho jsou jasným favoritem a pro někoho jako něco, co zkrátka nefunguje. A jak to vidím já? Pojďte se podívat na moji recenzi!
 
Vzhledem se tento produkt jednoznačně povedl. Šikovné balení s tubičkou vám udělá určitě radost. 
Obsah balení je 7,5 ml, takže v konečné fázi hodně rychle ubyde, pokud nanášíte stíny každý den jako já. Ale cena je vážně "lidová". Momentálně v DM drogerii za 79,90,-. :)
Báze je bílá, po rozetření naprosto průhledná. Dotekem připomíná Satin Make-up Base také od Dermacolu. A teď co báze slibuje:
  • dlouhotrvající výdrž
  • zvyšuje barevnou intenzitu stínů
  • zabraňuje slévání stínů
  • zmatňuje oční víčka
S dlouhotrvající výdrží můžu souhlasit, stíny dají na očích celý den, ovšem v případě že máte suchou až normální pleť. Je sice vhodná i na mastná víčka, ale moc bych tomu nedávala. Zvyšuje barevnou intenzitu, ano, to musím potvrdit, konec konců o tom se přesvědčte sami v následujícím obrázku. 
Takže vidíte, že stíny od Sleeku vážně mají intenzivní barvu. Nemůžu říct, že by báze zabraňovala slévání stínů se do linek, protože po celém dni se to stane a co víc, za tu cenu vydrží opravdu hodně. A zmatnění víček? Rozhodně! 
Pro tohle všechno jsou mým jasným favoritem a za sebe dávám velké ANO.
 
Tak co? Zkusíte tuto bázi pod oční stíny? :)
 
 

Anketa

Vyzkoušíš tuto bázi?

ANO (2)
NE (1)

Celkový počet hlasů: 3